Používáme je například k ukládání údajů reklamních systémů, ke sledování pohybu a chování návštěvníků na stránkách a k nastavení personalizace webu  např. pomáhají při přihlášení uživatele na weby Meditorial. Pokud je uživatel používá, mohou si zapamatovat jeho přihlašovací údaje, prostředí (např. prohlížeč) a funkce, aby je nemusel pokaždé zadávat.

Služby

Našimi projekty pro odbornou veřejnost jsou portály proLékaře.cz
a proLékárníky.cz. Oslovit je můžete pomocí těchto nástrojů.
Aktuální téma

Microsite s logem partnera zaměřená na jednu diagnózu či určitý medicínský problém. Je plněna články na dané téma, které jsou určené laikům s cílem edukovat je, přispívat k prevenci a správné léčbě.
Pacientský program

Ucelený program pro pacienty, v jehož rámci se mohou nejen poradit s odborníkem na dané téma, ale i se prostřednictvím služby uLékaře.cz objednat na vyšetření.
PR článek

Reklamní článek, který má za cíl propagaci určitého výrobku či služby. Je vždy označen jako reklama.
Video s lékařem

Video týkající se vybrané problematiky komentované lékařem či jiným zdravotníkem.
Doporučená témata

Microsite s logem partnera zaměřená na určité medicínské téma a plněná odbornými články ze zahraničních studií, ale i z domácí či zahraniční praxe.

Marek Fáč

Obchodní oddělení

V MeDitorial je parta lidí, které jejich práce naplňuje. Stále vymýšlíme, jak být ještě lepší a jít dopředu. A to mě baví. Obchodu se věnuji již 19 let a vždy hledám cesty. Jestli vás na našem webu cokoliv zaujalo, dejte nám vědět a pojďme společnou cestou."

Vyplňte pár údajů, ozveme se vám.